Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Αξέχαστες στιγμές σε μοναδικό περιβάλλον…

Γάμος στην Τσαγκαράδα και γαμήλιο ταξίδι στο Πήλιο Υπάρχουν πολλοί λόγοι που η Τσαγκαράδα είναι μοναδικό μέρος για να πραγματοποιήσετε το γάμο των ονείρων σας.

Οι τοποθεσίες για την τελετή του γάμου και το πάρτι που θα ακολουθήσει είναι εντυπωσιακές και καλύπτουν όλες τις οικονομικές δυνατότητες. Στην Τσαγκαράδα μπορείτε να κάνετε τον γάμο σας με λίγα ή πολλά χρήματα, όμως και στις δύο περιπτώσεις, θα είναι ένα αξέχαστο γεγονός.

Οι επαγγελματίες του χωριού, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ένα μεγάλο πάρτι για τους φίλους σας ή μια μοναδική «ιδιωτική» στιγμή μόνο για δύο… Οι χώροι που διατίθενται μπορεί να είναι ιδιωτικές βίλες, εστιατόρια με θέα το κύμα της θάλασσας, γραφικά ξωκλήσια μέσα στο δάσος και φυσικά οι παραδοσιακές αίθουσες και χώροι των ξενοδοχείων και εστιατορίων.

Επιπλέον, στην Τσαγκαράδα μπορείτε να κάνετε και τον γάμο σας, αλλά και τον μήνα του μέλιτος, ενώ και οι φίλοι και η οικογένεια έχουν τη δυνατότητα να ξαναβρεθούν μαζί σε ένα ταξίδι που δεν θα ξεχάσουν ποτέ.

Το Πήλιο εξάλλου είναι το μυθικό καταφύγιο των Κενταύρων και πολλών ερωτικών ιστοριών. Σύμφωνα με την μυθολογία, εδώ έγιναν και τα πρώτα καλλιστεία ομορφιάς, στον ξακουστό γάμο του Πηλέα με την πανέμορφη Θέτιδα -γονείς του Αχιλλέα- όπου είχαν προσκληθεί πολλοί θεοί του Ολύμπου και ημίθεοι. Στο γάμο αποφάσισαν να χαρίσουν ένα μήλο σαν έπαθλο στην ωραιότερη από τις θεές. Το μήλο το πήρε η Αφροδίτη, η θεά της ομορφιάς.

Εάν σας αρέσει ο γάμος σας να έχει την ανεμελιά των διακοπών, να γίνει πάνω στην άμμο και δίπλα στο κύμα, ο Μυλοπόταμος δεν θα μπορούσε παρά να είναι το ιδανικό μέρος.

Υπάρχουν διοργανωτές εκδηλώσεων και ειδικότερα γάμων, αλλά και ξενοδοχεία που διαθέτουν εξειδικευμένο προσωπικό, πρόθυμο να σας βοηθήσει να οργανώσετε τον γάμο σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Λεπτομέρειες όπως άδειες, λουλούδια, τελετή, bachelor πάρτι, διακοσμήσεις, makeup, φωτογραφίες ή βίντεο δεν θα έπρεπε να σας ανησυχούν. Τέλος, για το φαγητό σας υπάρχει η επιλογή της παραδοσιακής κουζίνας από τα καταστήματα εστίασης του χωριού ή αυτή των επιχειρήσεων catering που δραστηριοποιούνται στην πόλη του Βόλου.

Ελάτε στην Τσαγκαράδα για τον γάμο των ονείρων σας και εμείς σας ευχόμαστε… «βίον ανθόσπαρτον»…!

Photo gallery