Μαυροτράγανο - Μανδηλαρια, Κτήμα Σιγάλα


Μαυροτράγανο - Μανδηλαρια Σιγάλα στον Παράδεισο της Τσαγκαράδας
Κρασιά κόκκινα στον Παράδεισο της ΤσαγκαράδαςΚατηγορία: Τοπικός Οίνος Σαντορίνης
Κρασιά κόκκινα στον Παράδεισο της ΤσαγκαράδαςΠεριοχή: Κυκλάδες - Σαντορίνη
Κρασιά κόκκινα στον Παράδεισο της ΤσαγκαράδαςΠοικιλιακή Σύνθεση: Μαυροτράγανο 25%, Μανδηλαριά 75%
Κρασιά κόκκινα στον Παράδεισο της ΤσαγκαράδαςΞηρότητα: Ξηρός
Κρασιά κόκκινα στον Παράδεισο της ΤσαγκαράδαςΤιμή: 28,00€
Κρασιά κόκκινα στον Παράδεισο της ΤσαγκαράδαςΤο Κτήμα Σιγάλα ΜΜ Μαυροτράγανο – Μανδηλαριά παράγεται από τις ποικιλίες Μανδηλαριά (75%) και Μαυροτράγανο (25%). Έχει βαθύ, ερυθρό χρώμα, με βιολετί ανταύγειες. Μύτη σύνθετη, με ώριμα, κόκκινα φρούτα και μπαχαρικά. Στόμα πλούσιο, με βελούδινη υφή, αρώματα ίδια με αυτά της μύτης, τανίνες και οξύτητα σε ισορροπία.
Ο αμπελώνας είναι ηλικίας άνω των 60 ετών. Κλασική μέθοδος ερυθρής οινοποίησης, ζύμωση σε Γαλλικά δρύινα βαρέλια.
Σερβίρεται στους 18°C.
Επιδέχεται παλαίωση 5 έτη.
Το Κτήμα Σιγάλα ΜΜ Μαυροτράγανο – Μανδηλαριά συνοδεύει τέλεια κόκκινα κρέατα, ψητά ή μαγειρευτά, “πλούσια” πιάτα της Μεσογειακής κουζίνας και μαλακά τυριά.

AddThis Social Bookmark Button