…ο καταπράσινος κήπος

Ο κήπος μας, ο καλοκαιρινός υπαίθριος χώρος μας, έχει χαρακτηρισθεί από πολλούς επισκέπτες – φίλους ως «μοναδικής ομορφιάς όαση δροσιάς στην Τσαγκαράδα».
Σε όλα τα χρόνια της λειτουργίας του έχουμε διατηρήσει την φυσική του ομορφιά με πανύψηλα πλατάνια, φυτά εποχής, γαρδένιες και διάφορα τοπικά λουλούδια. Οι πολύχρωμες ορτανσίες και αζαλέες με την σειρά τους ξεχειλίζουν από τα παρτέρια και δίνουν ένα διαφορετικό τόνο την περίοδο της ανθίσεως τους.
Η παραδοσιακή πλάκα Πηλίου στο δάπεδο, σε συνδυασμό με τις διάφορες αποχρώσεις που συναντά κανείς στα παρτέρια με την Πηλιορείτικη πέτρα, συμπληρώνουν αρμονικά το ντεκόρ του κήπου μας.
Στο παραδεισένιο δροσερό περιβάλλον του κήπου μας, οι φίλοι και επισκέπτες μπορούν να γευθούν τους εκλεκτούς μεζέδες με πρωτόγνωρες γεύσεις από ντόπιες σπιτικές συνταγές, μία ποικιλία διαφόρων κρεατικών στη σχάρα, νόστιμα πιάτα για χορτοφάγους, σε οικογενειακή ατμόσφαιρα με εξαιρετική πάντα εξυπηρέτηση.
Οι λάτρεις του καλού κρασιού μπορούν απλά να επιλέξουν μία ετικέτα από την πλούσια κάβα μας και με την συνοδεία μιας ποικιλίας τυριών να χαρούν την καλοκαιρινή πανσέληνο…
Καμάρι μας και θεματοφύλακας της δροσιάς και της καλοκαιρινής απόλαυσης του υπαίθριου χώρου μας είναι τα πανύψηλα πλατάνια που δεσπόζουν, δροσίζουν, ομορφαίνουν και σκιάζουν τον κήπο μας.

AddThis Social Bookmark Button