Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

tsagarada.gr logo

Η ιστοσελίδα μας tsagarada.gr αποτελεί τον καλύτερο και πληρέστερο τουριστικό οδηγό, σχεδιασμένο ειδικά για να σας προσφέρει ένα γρήγορο και εύκολο τρόπο με στόχο την σε βάθος ενημέρωσή σας για την επίσκεψή σας στην Τσαγκαράδα.

Σε αυτόν εδώ τον ιστότοπο μπορείτε να βρείτε χάρτες και εικόνες με τα αξιοθέατα, πληροφορίες για την μεταφορά και μετάβασή σας στην Τσαγκαράδα και διάφορες άλλες πρακτικές και χρήσιμες ταξιδιωτικές προτάσεις.

Σας ενημερώνουμε για τα τελευταία νέα, σας παρέχουμε εκτεταμένη κάλυψη όλων των τοπικών θησαυρών και σας προσφέρουμε όλες εκείνες τις πληροφορίες που χρειάζεται να γνωρίζετε πριν την άφιξή σας στην πανέμορφη Τσαγκαράδα.

Το αξιόπιστο σύστημα μας θα σας βοηθήσει να αναζητήσετε το ιδανικό κατάλυμα για τη διαμονή σας μέσα από την βάση δεδομένων από ξενοδοχεία, αρχοντικά, ξενώνες και ενοικιαζόμενα δωμάτια που καλύπτουν κάθε ανάγκη και κάθε προϋπολογισμό.

Επιπλέον, έχετε την δυνατότητα να βρείτε πληροφορίες σχετικά με όλες τις υπόλοιπες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Τσαγκαράδα, όπως εστιατόρια, καφετέριες, μπαρ, σούπερ μάρκετ, καταστήματα με σουβενίρ, κλπ.

Η ολοκλήρωση αυτής της ιστοσελίδας δεν θα ήταν δυνατή χωρίς τη βοήθεια ενός αριθμού ατόμων που παρείχαν φωτογραφίες, πληροφορίες και χρήσιμες προτάσεις. Εκ' μέρους της ιστοσελίδας tsagarada.gr θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους ανθρώπους για την συμπαράστασή τους.

Τελειώνοντας, θα ήθελα να αφιερώσω την ιστοσελίδα αυτή σε ένα γνήσιο Τσαγκαραδιώτη. Ένα Τσαγκαραδιώτη που ο πρωταρχικός του στόχος ήταν να προβάλει το τόπο του και δευτερευόντως να προβάλει την επιχείρησή του. Δυστυχώς όμως μας άφησε νωρίς…

 

Κωνσταντίνος Ρηγάκης
Msc Information Systems and Technology
Διαχειριστής tsagarada.gr