Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Τέσσερις οι εποχές, αμέτρητες όμως οι ομορφιές…

Η κάθε εποχή στην Τσαγκαράδα είναι μοναδική Κάθε εποχή του χρόνου διαθέτει μια ξεχωριστή ομορφιά, συνυφασμένη με τις ομορφιές του Πηλίου, την παράδοση, την μαγεία των εικόνων. Διακοπές στην Τσαγκαράδα σε ένα μέρος γαλήνιο, φιλόξενο. Σε ένα τόπο ευλογημένο, σμιλεμένο από τον αέρα, το φώς και την πέτρα με μαγευτική θέα στο Αιγαίο.

Μόλις η ματιά σας θα σταθεί στο υπέροχο τοπίο της Τσαγκαράδας, θα γίνετε αμέσως μάρτυρες του τρόπου με τον οποίο το υπέρλαμπρο μεγαλείο της φύσης ευλόγησε αυτό το μικροσκοπικό κομμάτι γης, καθιστώντας το ένα πέρα από τα σύνορα ακαταμάχητο δέλεαρ.

Ο τόπος μας δείχνει να έχει δεχτεί ένα θεϊκό άγγιγμα, σφύζει από αμέτρητες εκθαμβωτικές ομορφιές, οι οποίες είναι ισότιμα μοιρασμένες σε όλη την μοναδική γη, δημιουργώντας μία αψεγάδιαστη εικόνα ασυναγώνιστης υπεροχής που είναι βέβαιο πως θα σας συναρπάσει.

Επιπροσθέτως, η συνεχής εναλλαγή του φανταστικού σκηνικού, που οφείλεται στην πολυδιάστατη μορφολογία του τοπίου, σίγουρα θα ερεθίσει το ενδιαφέρον σας.

Η απίστευτη φυσική ομορφιά του θεσπέσιου τοπίου της Πηλιορείτικης γης, κατά τη διάρκεια κάθε ξεχωριστής εποχής, αποκτά ένα εντελώς ξεχωριστό προφίλ και έναν εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα, ο οποίος αγγίζει κάθε φορά ένα διαφορετικό συναίσθημα, μία διαφορετική διάθεση, μια διαφορετική επιθυμία, μία διαφορετική ανάγκη.

Η ρομαντική φύση του φθινοπώρου, οι μελαγχολικές αποχρώσεις του χειμώνα, ο αναζωογονητικός χαρακτήρας της άνοιξης και η ξένοιαστη αίσθηση του καλοκαιριού, αντανακλώνται έντονα στο εντυπωσιακό φυσικό τοπίο του υπέροχου τόπου μας, ο οποίος αποτελεί ένα ιδανικό τουριστικό θέρετρο, καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Αποτελεί αδιαμφισβήτητη παραδοχή πως η δεσπόζουσα εποχιακή υπεροχή του Πηλίου και της Τσαγκαράδας ειδικότερα, θα σας αιχμαλωτίσει.

Επισκεφτείτε την Τσαγκαράδα. Θα σας εντυπωσιάσει...!

Photo gallery