Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Η εποχή που προβάρει την ανθηρή της εμφάνιση…

Άνοιξη στην ΤσαγκαράδαΗ εποχή της άνοιξης στην Τσαγκαράδα είναι η πιο αγαπημένη εποχή του χρόνου λόγω του ότι η θερμοκρασία, το κλίμα και τα εποχιακά φαινόμενα βρίσκονται σε απόλυτη ισορροπία προσφέροντας μοναδικές καιρικές συνθήκες.

Εκτός από τον καιρό, ένα ακόμη χαρακτηριστικό που θεωρείται η κορυφαία αρετή της εποχής της άνοιξης είναι το γεγονός πως κατά τη διάρκεια των μηνών πραγματοποιείται μία βαθιά αναγέννηση της φύσης.

Η δροσερή εποχή της άνοιξης στολίζει τη γόνιμη γη της περιοχής μας με μία σύνθεση από φυσικές ομορφιές που θα σας κόψουν την ανάσα. Η πλούσια βλάστηση των καταπράσινων δασών και οι κατάφυτες πλαγιές των καφέ - κόκκινων βουνών, οι λουλουδιασμένοι κήποι και τα ανθισμένα πάρκα, οι εύφορες και καλλιεργήσιμες εκτάσεις, συνθέτουν ένα αμάλγαμα από πολυποίκιλα χρώματα και εκπέμπουν τα μεθυστικά αρώματα του αναζωογονημένου τοπίου, καθώς οι ανταύγειες του χρυσαφένιου ήλιου θα θαμπώνουν τα μάτια σας.

Αναντίρρητα, κατά τη διάρκεια της άνοιξης, το σαγηνευτικό τοπίο ολόκληρου του Πηλίου στολίζεται με μοναδικό τρόπο καθώς η γη μοιάζει σαν να έχει σκεπαστεί με ένα πολύχρωμο πέπλο και ένα αναζωογονητικό άρωμα. Παρόλα αυτά, η άνοιξη δεν αποτελεί μια αναζωογονητική εποχή μόνο για τη φύση αλλά και για εμάς τους ίδιους.

Καθώς θα γίνεστε μάρτυρας την αναγέννησης της φύσης, θα αισθανθείτε αμέσως μία εσωτερική αλλαγή που σίγουρα θα σας κυριεύσει. Περιπλανώμενοι σε διάφορα γοητευτικά σημεία της Τσαγκαράδας, θα βρείτε αμέτρητα τοπία απόλυτης φυσικής ομορφιάς, διάσπαρτα από την κορυφή του βουνού έως την ακτή και το κύμα.

Photo gallery