Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Ποδηλασία σε απλές διαδρομές ή δύσβατα μονοπάτια μέσα στο βουνό…

Ποδηλασία στο βουνό όλο το χρόνοΓνωρίστε τους κρυμμένους θησαυρούς του Ανατολικού Πηλίου και της Τσαγκαράδας με ποδήλατο βουνού έχοντας την δυνατότητα να επιλέξετε μεταξύ αρκετών διαδρομών διαφορετικών βαθμών δυσκολίας. Η περιοχή προσφέρεται για κάτι παραπάνω από απλά ενδιαφέρουσες ποδηλατικές διαδρομές, για όλες τις απαιτήσεις και όλες τις προτιμήσεις.

Ποδηλασία μέσα στο δάσος με τις οξιέςΑπό εύκολες και πανέμορφες διασχίσεις, για τους μη έχοντες πρότερη ιδιαίτερη εμπειρία, μέχρι απαιτητικές για τους πιο φανατικούς του είδους. Ανεβείτε στο ποδήλατο βουνού και γνωρίστε υπέροχες διαδρομές ανάμεσα στο δάσος με τις οξιές, καστανιές και τα πλατάνια εάν κατευθυνθείτε προς το βουνό ή ανάμεσα στις ελιές, μηλιές και κερασιές εάν πάρετε τον δρόμο για την θάλασσα.

Σήμανση για την εύρεση του Προφήτη Ηλία Διαδρομή...
Οι περισσότερες των διαδρομών εξελίσσονται στο βουνό ανάμεσα στα υπέροχα δάση καστανιάς, οξιάς και πλατάνου, πάντα με θέα το Αιγαίο από ψηλά. Δεν πρέπει να μας διαφεύγει πως οι διαδρομές είναι σχεδιασμένες όχι για αθλητές ποδηλάτες, αλλά για απλούς ανθρώπους που ζητούν μία ιδιαίτερη επαφή με το φυσικό περιβάλλον και τους τόπους κάποιας περιοχής, με μόνη απαίτηση το να «ξέρουμε ποδήλατο».

Θέα στο Αιγαίο και στα νησιά των ΣποράδωνΟι διαδρομές κατά κύριο λόγο είναι διασχίσεις αλλά και κάποιες κυκλικές, προσεκτικά σχεδιασμένες για τα διαφορετικά επίπεδα ικανότητας και απαιτήσεων των συμμετεχόντων, με πρωταρχικό και έντονο το στοιχείο της ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς που τόσο γενναιόδωρα η περιοχή αυτή προσφέρει.

Απολαύστε ανεπανάληπτες εικόνες της Τσαγκαράδας που θα σας μείνουν για πάντα χαραγμένες στην καρδιά και το μυαλό σας. Ανακαλύψτε τα καλά κρυμμένα μέσα στο δάσος ξωκλήσια του Αγίου Αθανασίου εν Άθω ή του Προφήτη Ηλία και κάντε στάση σε κάποιο από τα ξέφωτα για να αγναντεύεστε τη θέα στο χωριό ή τα νησιά των Σποράδων και την Χαλκιδική.

Photo gallery