Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Ανακαλύπτοντας κρυμμένες ομορφιές στην θάλασσα…

Θαλάσσιο καγιάκ στην Τσαγκαράδα και στο Ανατολικό Πήλιο Αρπάξτε την ευκαιρία να δείτε αυτή την παρθένα περιοχή από μια εντελώς διαφορετική οπτική γωνία.

Κοντά στην Τσαγκαράδα βρίσκουμε την Νταμούχαρη, ένα κρυμμένο θησαυρό για όσους αναζητούν ήρεμες και γαλήνιες αποδράσεις.

Τα θαλάσσια καγιάκ είναι μια νέα υπαίθρια δραστηριότητα στην περιοχή και η Pelion Secrets προσφέρει γνήσια φιλοξενία, σε συνδυασμό με πολύ ποιοτικό εξοπλισμό για τις περιηγήσεις σας.

Απολαμβάνοντας τον ήλιο πριν πάρουμε το δρόμο της επιστροφής Στις οργανωμένες περιηγήσεις μας θα σταματήσουμε σε δυσπρόσιτες και απομακρυσμένες παραλίες, θα μπούμε σε πολλές θαλάσσιες σπηλιές της περιοχής (η κοντινότερη βρίσκεται βόρεια της Φακίστρας), θα κολυμπήσουμε και ίσως, αν είμαστε τυχεροί, θα δούμε δελφίνια και φώκιες!

Είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να εξερευνήσετε τις ακτές και να έχετε πρόσβαση σε σημεία που τα σκάφη, ακόμη και μικρά φουσκωτά, δεν τολμούν καν να πλησιάσουν!

Ανακαλύπτοντας κρυμμένες ομορφιές σε όλη την διαδρομή Οι εκδρομές μας, στοχεύουν σε άτομα με ελάχιστη ή καμία προηγούμενη εμπειρία, αλλά και στους πιο έμπειρους κωπηλάτες.

Οι διαδρομές που έχουμε σχεδιάσει διαφέρουν σε χρόνο και απόσταση και κατευθυνόμαστε τόσο βόρεια όσο και νότια από την Νταμούχαρη.

Το μόνο που χρειάζεται να φέρετε είναι μαγιό, πετσέτα, καπέλο, αντηλιακό και όρεξη για περιπέτεια! Πριν από κάθε εκδρομή παρέχονται οδηγίες ασφαλείας και τεχνικής για να εξασφαλίσουμε ότι ο καθένας έχει καταλάβει τι να περιμένει και πώς να χειριστεί ένα καγιάκ.

Στοιχεία επικοινωνίας

  • Απόστολος Κοντούλης
  • Κινητο: 6955579856
  • Σταθερό: 2426049872

Photo gallery

Ευχαριστούμε τον κ. Κοντούλη για την ευγενική παραχώρηση των κειμένων και των φωτογραφιών.